Voorwaarden

 

Bezorgkosten:
De verzend- en handlingskosten binnen Nederland zijn EUR 4,95 en binnen Europa EUR 7.95. Bij een order boven EUR 100 en verzending binnen Nederland worden er geen verzendkosten berekend. Verzendkosten buiten Europa in overleg.  De artikelen worden verzonden via PostNL.

Assortiment:
Indien een bepaald artikel (tijdelijk) niet voorradig is dan kunt u het reserveren via info@unikdesign.nl

Prijzen en Betaling:
Alle prijzen op de site van Uniekduurzaamdesign.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor lopende orders. De aanbiedingen op de website zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Betaling is mogelijk via iDeal of overboeking per bank. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 1 a 3 werkdagen verzonden. Blijft uw betaling uit dan wordt na 7 dagen uw bestelling geannuleerd. Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te betalen. Na verificatie van de gegevens wordt de bestelling verwerkt. 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestigings e-mail, hierin staan de bestelgegevens, het rekeningnummer, het bestelnummer en het te betalen totaalbedrag vermeld. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verstuurd.
Betaling dient bij factuur binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Indien betaling moet worden bewerkstelligd door inschakeling van derden, komen de daaruit voortvloeiende kosten voor rekening van de opdrachtgever.

Vragen/Klachten: 
Mocht u vragen of klachten hebben over de door u aangekochte artikelen, dan dient u uw klacht schriftelijk kenbaar te maken binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen via het e-mailadres info@unikdesign.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Niet goed, geld terug:  Als klant bent u gerechtigd, binnen 14 dagen na levering, de bestelling aan Uniekduurzaamdesign.nl retour te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. De retourzending dient vooraf aan Uniekduurzaamdesign.nl kenbaar gemaakt te worden via het e-mailadres info@unikdesign.nl. Niet aangemelde retouren zullen niet worden gecrediteerd. Uniekduurzaamdesign.nl behoudt zich het recht voor om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. De retouren dienen te worden gestuurd naar Uniekduurzaamdesign.nl, Eykmanlaan 64, 3571 JV  UTRECHT. Het aankoopbedrag zonder verzendkosten en kosten voor retourzending wordt binnen 1 a 2 werkdagen teruggestort.

Privacyverklaring (AVG)
Uniekduurzaamdesign.nl vindt het zeer belangrijk dat de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Uniekduurzaamdesign.nl zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen. Uw gegevens worden niet opgeslagen maar enkel gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. 

Overmacht: 
Indien door omstandigheden die niet aan Uniekduurzaamdesign.nl toegerekend kunnen worden, de uitvoering van de bestelling wordt vertraagd of verhinderd, heeft Uniekduurzaamdesign.nl het recht, om naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling uit te stellen, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Uniekduurzaamdesign.nl deelt u dit schriftelijk mee en is in geval van overmacht niet verplicht tot het uitkeren van enige schadevergoeding tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

Aansprakelijkheid: 

Uniekduurzaamdesign kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijking ten gevolge van de beeldschermkwaliteit. Alle producten die in het assortiment van uniekduurzaamdesign.nl zijn opgenomen, voldoen aan de CE-markering volgens de Europese wetgeving. In geval van klachten kunt u zich altijd tot Uniekduurzaamdesign.nl wenden, waarna  contact zal worden opgenomen met de desbetreffende leverancier. Uniekduurzaamdesign.nl sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid voor problemen met deze artikelen uit.

© 2012 - 2019 Uniek Duurzaam Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel